Asta Wals

De eerste generatie Wals begon in 1934 een winkel aan de Bloemendaalseweg te Bloemendaal met verkoop van eieren en kip. Inmiddels is Wals Poelier uitgegroeid tot  wild- en gevogeltespecialist. In 1993 heeft dochter Asta het bedrijf overgenomen van haar vader.

Asta runt de zaak samen met een team van dames, hetgeen een bijzondere sfeer met zich meebrengt. De dames hebben veel liefde voor het poeliersvak en zijn de klanten met al hun vakkundigheid graag van dienst.

Het assortiment van destijds is heden ten dage alleen maar ruimer geworden. Vroeger werden alleen hele hazen, konijnen en fazanten verkocht. Nu wordt alles eveneens in delen aangeboden. We trachten alles zoveel mogelijk uit Nederland te betrekken. In specifieke gevallen wijken wij uit naar Engeland en Schotland. Het wild is daar van topkwaliteit. Buiten het wild om hebben wij ook uitstekende biologische kip en kipproducten in de aanbieding.

Ons assortiment Indische kant-en klaar maaltijden, toko producten en de 150 verschillende kruiden en specerijen kunnen wij warm aanbevelen.

 

Onlangs hebben wij een onderstaand filmpje laten maken over ons bedrijf.

Geen reacties meer mogelijk.